SAMSUN / İLKADIM - Samsun Bilim ve Sanat Merkezi

Ock

Deprem anında ve sonrasında yapılması gereken ve yapılmaması gerekenleri tekrar hatırladık. Yangın, deprem ve diğer sivil savunma tatbikatlarnı yaparak  afetlere karşı her an hazırlıklı ve bilinçli olmak bir vatandaşlık görevidir. Kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza ve kıymetli çocuklarımıza katkıları için teşekkür ediyoruz.

Ock

Katılım sağlayan bütün velilerimize, Danışman öğretmenlerimize ve atölye öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Samsun Satranç Küçükler İl Birinciliği 12 Yaş Kızlar kategorisinde  satranç öğrencilerimizden Hilal BALCIOĞLU il ikincisi olmuştur. Kendisini  tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında BİLSEM Gençlik Koromuzun “ Dilden Dile Ezgiler” Konserimizde sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır .

Şef: Ufuk GÖKCAN

14 Aralık 2023

Saat: 13:30

Yer: Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi/ Atakum

Kas

6. Türk Dünyası Bilim Şenliği’ne Tarsorbanlı Su Arıtımı isimli projesi ile davet edilen, Kimya Öğretmenimiz, Çiğdem Dikbaş ve öğrencimiz Zeynep Önal’ı Tebrik Ediyoruz. Teşekkür Ediyoruz.

Kas

Bilim ve sanat merkezi öğrencileri arası “Bilim ve Düşüncede Erdem ve Etik” temasıyla Ulusal Felsefe Bilgi Şöleni 8-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Mersin Mezitli Bilim ve Sanat Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinliğe kurumumuz felsefe öğretmeni İdil Kefeli danışmanlığında felsefe proje dönemi öğrencileri iki sözlü bildiri ile katılım sağlamıştır. Felsefe proje programı öğrencisi İkra Zeycan Boncuk ve Elif Ece Tulum “Gazali’nin sceptia yolculuğu”; Fatmagül Korkmaz ve Sümeyye Örk “Bir mistik yolculuk: İbn-i Tufeyl” başlıklı bildirilerini sunmuştur. Bütün ekibi tebrik ediyoruz

Kas

Atamızın vefatnın 85. yıldönümündeyiz. Bize emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100 yaşına girdiği bu yıl Atamıza minnet borcumuz daha da büyüdü  Bu vesile ile hazırlanan videolar, görseller, stantlar, sunumlar ile özverili çalışmalar yürüten anma programına katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrenci ve  çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Program ve Çalışmalarına Katkı Sunan, Hülya Akdağ, Ali Temiz, Özcan Kandemir,Behiye Saygı,Nazan Armutlu,Çiğdem Dikbas,Murat hoca,Deniz Turan Tunç ,Caner Severcan, Esra inan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Saygı, Rahmet ve Minnetle Anıyoruz

Kas

Üstün gayreti ile fark yaratan hocalarımıza, öğrencilerimize çalışmalarından ve kurum proje kültürümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.  Kendilerini tebrik eder,  nice projelerinde ve planlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı çalışmalarında da başarılar dileriz.

Kas

8. Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi’ne katılarak bildirilerini sunan, Betül EROL, İdil KEFELİ, Banu İlhan EMECAN. Ufuk GÖKCAN, Hüseyin ALBAYRAK Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizi Samsun BİLSEM Ailesi olarak tebrik ediyoruz.