T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Samsun Bilim ve Sanat Merkezi

Medeniyetler Yolculuğu Projesi

Samsun BİLSEM olarak 2015'ten bugüne,  Medeniyetler Yolculuğu Projemiz kapsamında dünyanın farklı ülkelerindeki Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Çalışmalarını özel programlarla ziyaret ediyoruz.

Medeniyetler Yolculuğu Projemiz ile bu güzel programların öğrencilerimizin vizyonuna ve gelişimine büyük katkıları olmuştur. CERN Programı ve NASA gezimizin ardından  ikinci NASA gezi  programımızı 19 Haziran-29Hazran 2023 tarihlerinde 65 kişilik Bilsem Öğrenci ve Veli Ekibi ekibimizle tamamladık.  ABD, Nasa Keneddy Space Center, Harward, Yale, MIT, Colombia, Princeton, Filorida Üniversitelerinde etkinliklerin bulunduğu Türk Bilim insanlarımızla buluştuğumuz, Türk Evini Ziyaret Ettiğimiz Bilim Gezisi öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için yeni ufuklar ve vizyon açtı. 

2024 Ocak Ayında Silikon Vadisi ve Haziran ayında da Nasa Bilimsel Gezimiz için Bilsemlerimiz işbirliği ile 45 kişilik kafilemiz hazırdır. Katılmak isteyen Bilsemlerimiz Programa dahil olabilir. Afiş ve Program İçerikleri ekte sunulmuştur.  Programlara ilkokul ortaokul, lise öğrencileri, Bilsem Öğretmenleri, Veliler katılabilmektedir.  

 

 

Medeniyetler Yolculuğu Projemiz Videosu İçin Lütfen Tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.09.2023 - Güncelleme: 01.10.2023 01:46 - Görüntülenme: 145
  Beğen | 0  kişi beğendi